Jacqueline Oomkes

Mijn naam is Jacqueline Oomkes en sinds 1998 werk ik als diëtist. Een thuis met 2 pubers met alle gezelligheid en dynamiek die daarbij hoort.

Na de opleiding ben ik gestart bij de zakelijke tak van diëtetiek; waarna ook de 2e lijn erbij is gekomen. Sinds 2000 ben ik nu al jaren werkzaam met veel plezier in de 1e lijn. De veelzijdigheid in de cliënten en verschillende zorgvragen spreken mij het meest aan. Dat er met een goed opgesteld plan samengewerkt wordt naar een gezondere voeding, betere gezondheid, stabieler eetpatroon en een eigen leefstijl. Hierin is geen cliënt gelijk; geen situatie gelijk; geen hulpvraag gelijk en dus ook geen gesprek gelijk….maar heel eigen op ieder zijn eigen persoonlijkheid.

In de loop der jaren heb ik de specialisaties kinderdiëtetiek; allergie en darmklachten verkregen en binnen de praktijk zie ik deze cliënten het meest. Door eigen persoonlijke ontwikkeling en het opgroeien van 2 pubers in huis, is dit een specialisatie die me steeds meer aan het hart is komen te liggen en waarbij ik eigen ervaring meeneem in de gesprekken.

Praktijklocaties

Appingedam

Gezondheidscentrum Overdiep
Stadshaven 23
9902 DA Appingedam

Norg

Huisartspraktijk
Dr. S.A.A.B. Vaes
Westeind 16 a-b
9331 CB Norg

Oude Pekela

Gezondheidscentrum
“Het Dokhuis”
Raadhuislaan 47
9665 JA Oude Pekela

Scheemda

Huisartsengroeps-
praktijk Scheemda
Stationsstraat 15
9679 EA Scheemda

Winschoten

Dr. Hommesplein 25
9671 CZ
Winschoten